CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

.: Mutiara Kata :.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang..sahabat sejati ialah org yg menegur kesilapan sahabatnya...mengutuk perbuatan kejinya....dan mengambil berat akan sahabatnya...itulah sahabat sebenar..

Wednesday, October 21, 2009

.: PoSteR PosTo :.

Thursday, October 15, 2009

.: WACANA ILMIAH 2009 :.

ASSALAMUALAIKUM..

Mengumumkan program Wacana Ilmiah 2009

Tajuk : "Sebat Kerana
Arak : Adilkah?"
Tarikh :
22 Oct 2009
Masa : 8.30 mlm

Hari : Khamis malam Jumaat

Tempat : Audi Kulliyyah Of Medicine

Panelis : Ustaz Nasrudin At-Tantawy (KETUA DPPP)
Dato' Safri (Exco Agama Pahang)
En. Najid bin Husin (Peguam Syarie Phg)
Dr. Hamidah Marican (Executive Director, Sister in Islam)
Moderator : Prof Dr Fauzi, Dekan Kuliyah Perubatan UIA

*TURUT DIUNDANG: JIM, ISMA, ABIM, HALUAN, MACMA, WADAH, PERKIM, PGSM dll
*PERCUMA!!!

*TERBUKA KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA!!!!


semua dijemput hadir..
tolong gtau & ajak semua shbt2, kawan, rakan, taulan, member, kenalan, adik-beradik, family, sedara & sape2 dtg ke prog yg julung kali diadakan di uia kuantan ni..
ws..

p/s: ni email yang baru aku dapat dari seorang sahabat kuantan..aku mungkin xdapat pegi,jadinye aku tolong spread info pasal ni je la..harapnye,ada yang dapat pegi setelah baca ni..dapat jugak pahala kat aku..hehe..InsyaAllah..

.: TeNanGkaN FikiRaN :.

Marilah kita same2 menghayati keindahan alam ciptaan Allah S.W.T..
Mana tahu dengan menghayati gambar2 ni dapat menghilangkan kekusutan di kepala kita..
Kerana Nabi telah bersabda, sekiranya kita mahukan ketenangan,lihatlah 3 perkara ini:
1-wajah ibu yang melahirkan kita
2-lautan yang terbentang luas
3-satu lagi da lupa la..huhu..maaf..kaabah kalau tak silap..

selamat menghayati gambar2 ni..











Alhamdulillah, syukur kepada Allah S.W.T, dalam keadaan dunia yang semakin tua dan uzur ni,masih wujud lagi tempat secantik, seindah dan sebersih ini atas dunia milik Allah ini..

Ish,nak je rasenye naik flight sekarang pegi ke tempat2 sebegini..tgk gambar pon da terasa tenang,kalo dapat menjejakkan kaki ke tempat ni,entah mcm mana la perasaan nya..tapi,byk kekangan untuk aku menjejakkan kaki ke tempat2 ni..satunye,al-fulus la..takpe, dah ade fulusnya nanti, sekurang2nya, aku dapat pegi haji n umrah dulu..

Moga diperkenankan Allah S.W.T..InsyaAllah..Amin..

Saturday, October 3, 2009

.: SRC Mini Sports Carnival 2o09 :.


Do Come and Support us..
TQ..

.: Popular Posts :.

There was an error in this gadget