CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

.: Mutiara Kata :.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang..sahabat sejati ialah org yg menegur kesilapan sahabatnya...mengutuk perbuatan kejinya....dan mengambil berat akan sahabatnya...itulah sahabat sebenar..

Thursday, October 15, 2009

.: WACANA ILMIAH 2009 :.

ASSALAMUALAIKUM..

Mengumumkan program Wacana Ilmiah 2009

Tajuk : "Sebat Kerana
Arak : Adilkah?"
Tarikh :
22 Oct 2009
Masa : 8.30 mlm

Hari : Khamis malam Jumaat

Tempat : Audi Kulliyyah Of Medicine

Panelis : Ustaz Nasrudin At-Tantawy (KETUA DPPP)
Dato' Safri (Exco Agama Pahang)
En. Najid bin Husin (Peguam Syarie Phg)
Dr. Hamidah Marican (Executive Director, Sister in Islam)
Moderator : Prof Dr Fauzi, Dekan Kuliyah Perubatan UIA

*TURUT DIUNDANG: JIM, ISMA, ABIM, HALUAN, MACMA, WADAH, PERKIM, PGSM dll
*PERCUMA!!!

*TERBUKA KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA!!!!


semua dijemput hadir..
tolong gtau & ajak semua shbt2, kawan, rakan, taulan, member, kenalan, adik-beradik, family, sedara & sape2 dtg ke prog yg julung kali diadakan di uia kuantan ni..
ws..

p/s: ni email yang baru aku dapat dari seorang sahabat kuantan..aku mungkin xdapat pegi,jadinye aku tolong spread info pasal ni je la..harapnye,ada yang dapat pegi setelah baca ni..dapat jugak pahala kat aku..hehe..InsyaAllah..

0 comments:

.: Popular Posts :.

There was an error in this gadget