CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

.: Mutiara Kata :.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang..sahabat sejati ialah org yg menegur kesilapan sahabatnya...mengutuk perbuatan kejinya....dan mengambil berat akan sahabatnya...itulah sahabat sebenar..

Tuesday, September 28, 2010

.: PosTer SeMiNaR :.

Monday, September 27, 2010

.: CONVEST '10: Seminar :.

Seminar On Exploring The Future of Islam and Muslim World (CONVEST '10)

Date:2nd October 2010 (Saturday)
Time: 8am-5pm
Venue: Main Auditorium Kulliyyah of Engineering IIUM
Fee: RM 10 ONLY

Paperwork Presentation 1
Title: Rise and Fall of Islamic Civilization
Speaker: Ahmad Jais Alias (Former Director of IKIM.fm)

Paperwork Presentation 2
Title: Jewish Propaganda
Speaker: Tuan Khalid Yahya (Book Author:' Membongkar Misteri Dajjal')

Forum: Muslim and Islamic Country
Panelist:
1) Dr Shamrahayu Abd Aziz (Lecturer of AIKOL)
2) Prof Umar Ibrahim Vadillo (Chairman of World Islamic Mint)

Certificates and Refreshment are provided.
For registration & inquiries,please contact:
Bro. Anwari: 014-2990602
Sis.Habibah: 013-6282312

or may register online through this link:
click here

Thank you.

Friday, September 10, 2010

.: SaLaM AiDilFitRi 1431 H :.

cilok gambar yang where edit je utk post kat sini..takpe,dlm masa yang sama dapat promote convest'10 jgk..doakan convest'10 berjalan lancar tanpa masalah yang besar..masalah yang kecik2 tu biasa la kan..tak nama program pulak kalau tak hadapi ape2 masalah..


salam lebaran..ampun diminta daripada semua yang mengenaliku..ak hanya manusia biasa,kadang diri ini tidak menyedari telah melakukan kesalahan ataupun telah melukakan hati mane2 pihak..niat di hati,mungkin mahu bergurau,tapi,lain pulak penerimaan orang terhadap gurauan ku..jadi,maafkan lah zahir dan batinku..hehe..=)


.: Popular Posts :.

There was an error in this gadget