CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

.: Mutiara Kata :.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang..sahabat sejati ialah org yg menegur kesilapan sahabatnya...mengutuk perbuatan kejinya....dan mengambil berat akan sahabatnya...itulah sahabat sebenar..

Friday, November 27, 2009

.: SaLaM AiDiL AdHa :.


Salam Aidil Adha buat semua..=)

Friday, November 13, 2009

.: MajLis PerKahWinaN :.


Salam..
post aku kali ni adalah untuk menjemput anda sume ke majlis perkahwinan..
aku ulang lagi skali, majlis perkahwinan..
yang sedihnye,ni bukan majlis kahwin aku..huhu..
tapi,majlis kahwin Abang Pa dan majlis kahwin Abg hayyi..

Buat warga Shams sekalian,masih ingatkah anda kepada abg Pa ataupon name penuh die Mohd Faizol bin Endut dan jugak abg hayyi atau pon name penuh die Abdul Hayyi Salim?

kalo masih ingat, detail majlis kahwin Abg Pa seperti di bawah:

RUMAH PENGANTIN PEREMPUAN:
15HB NOVEMBER 2009/AHAD
JALAN ROSE ,BATU 7 IJOK
SELANGOR DARUL EHSAN

RUMAH PENGANTIN LELAKI:
21 NOVEMBER 2009/SABTU
2356-A KAMPUNG SUNGAI DERHAKA
21100 KUALA TERENGGANU

Detail lagi boleh dapatkan di blog die..click here..

Yang Abg Hayyi pulak, die akan kahwin ngan Kak 'Alyaa Zahidah, shamsian jugak..
detail die seperti yang tercatat di bawah:

RUMAH PENGANTIN PEREMPUAN:
22 NOVEMBER 2009
493,LORONG SEPAKAT 9,
PERUMAHAN PANALEX,
24300,KERTEH, KEMAMAN,
TERENGGANU.

RUMAH PENGANTIN LELAKI:

24 NOVEMBER 2009

LOT 531,KG RHU DUA,

21600,MARANG,

TERENGGANU.


p/s: maaf,xdapat nk letak kad kat sini,xclear sangat..


Wednesday, November 11, 2009

.: FiNaL ExaM :.


Selamat Menempuhi Final Exam
buat mahasiswa mahasiswi
di kampus-kampus
seluruh Malaysia..



Dalam fatrah exam ini,

semestinya perkara di bawah antara perkara yang amat kita titik beratkan:

1) hubungan dengan Allah S.W.T
2) hubungan sesama manusia (mak ayah terutamanya)
3) kesihatan diri


doa ku semoga ianya berkekalan sehingga akhir hayat kita,tidak berkesudahan bersama selesainya paper terakhir final exam kita nanti.. amin..


p/s: hehe..awal2 tu terasa macam buat pengumuman esok raya pulak..

.: Popular Posts :.

There was an error in this gadget