CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

.: Mutiara Kata :.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang..sahabat sejati ialah org yg menegur kesilapan sahabatnya...mengutuk perbuatan kejinya....dan mengambil berat akan sahabatnya...itulah sahabat sebenar..

Friday, June 5, 2009

SUNGAI PISANG...

Salam buat pembaca2 sekalian..mungkin blog aku ni antara blog yg jarang dikunjungi,ye la,update pon jarang2 sekali..maaf sangat2..masa yang ada digunakan untuk tujuan lain..kali ini,aku just mengupload gambar2 yang sempat di 'captured' waktu berkelah di sungai pisang..

Tempat perkelahan yg sgt sinonim dgn student uia..kat sini la tempat paling dekat nk mandi manda n melepaskan penat lelah dengan air sungai yang masih lagi bersih dan fresh..moga2,gambar ni jadi kenangan sampai bile2..naseb bek jugak cikgu bawak bola aritu,kalo tak,xtaw nk buat aktiviti ape..

Pesanan buat saudara hakimi,minyak moto merupakan elemen terpenting yang menggerakkan sesebuah motsikal..tanpa minyak moto,sesebuah moto tidak akan mampu bergerak melainkan ade seseorang yang menolaknye dari belakang..hehe..

edited picture

posing sebelum balik

pak lah,bola,marol,perih

ejat,perih n rafy

takut air ke tu?

dang lagi ejat nengung

bile jumpe bola,camni la jadinye,xkire tempat dah..

pak lah dan ubaid akla

perih lagi

resipi sungai pisang

rafy yang di hormati

breti makan kejap(half time)

muke2 ceria dpt datang sg pisang

0 comments:

.: Popular Posts :.

There was an error in this gadget