CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

.: Mutiara Kata :.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang..sahabat sejati ialah org yg menegur kesilapan sahabatnya...mengutuk perbuatan kejinya....dan mengambil berat akan sahabatnya...itulah sahabat sebenar..

Thursday, June 18, 2009

TGC '09

TRADITIONAL GAMES CARNIVAL 2009

aku xsempat nk lapor sdikit sebanyak perjalanan program ni aritu..sekadar sempat upload gambar je..takpe,nk maklumat lebih,leh direct ke blog src terus eh... gambar kat bawah ni ade sume,komiti skali dgn peserta2 aritu..alhamdulillah,berjaya jugak program ni dijalankan tanpa masalah besar..syukur...syukran kepada sume pihak yang terlibat dlm menjayakan program ni (Sports complex,S-Dev,Committees,Participants,SRC 08/09) hayatilah gambar2 ni..sudah cukup untuk menggambarkan keadaan dan suasana pada hari itu start dari pagi sampai la ke waktu zohor..mekasih kat kak liza,asst director,cultural & arts unit,sdev yang sudi dtg rasmikan masjlis penutup n bagi hadiah..

prep & tech committees beserta headcom welfare sudah bersedia dari segi mental dan fizikal (dari kiri:mus,azim,man,acap)

ready for the first game(guli je)

tudung botol berpusing di situ

patut tambah satu lagi hailer ni..

berteduh kejap,panas kot..takpe2,smile dulu..

tgk ape yg khusyuk tu..tp,dlm ramai2,seseorg sempat posing disitu..

bola takraw jgk yang menjadi mangsa posing korang

1,2,3 lekuk..

baru dua tiga game,xkan dah letih kot..

naib johan traditional games carnival 2009 (dari kiri:ajis star,basyir,danial,hasan,najwan)

special task committees

yg sedang duduk itu adalah program manager (abg husni)

berkumpul utk closing n prize giving ceremony..

VIP di majlis penutup (dari kiri : mashitah (VP3,SRC08/09), kak liza n mahmud)

kena la kemas2 pulak lepas da abeh sume..

p/s:skali lagi jutaan terima kasih for all of you..hopefully, this program will be organized annually..tambah ngn traditional games dari international..baru la lagi gempak..

0 comments:

.: Popular Posts :.

There was an error in this gadget