CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

.: Mutiara Kata :.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang..sahabat sejati ialah org yg menegur kesilapan sahabatnya...mengutuk perbuatan kejinya....dan mengambil berat akan sahabatnya...itulah sahabat sebenar..

Tuesday, October 19, 2010

.: C.He.R.I.Sh :.


Assalamualaikum W.B.T.

sekadar nak mengarut dan melalut skit..huhu..










poster2 C.He.R.I.Sh ni sangat menarik sehinggakan aku yang pada asalnya tak tahu ape2 pun pasal program ni jadi teringin nk amik tahu..itulah kehebatan publisiti dan promosi yang sempoi dan menarik..dapat menarik mereka2 yang lalu lalang yang tak nak amik tahu pun pasal apa yang sedang berlaku kat UIA untuk membaca apa yang tercatat padanya n secara tak langsung telah mengambil tahu sedikit sebanyak program ape yang bakal berlangsung kat uia ni..walaupun diorang mungkin tak berminat untuk join mane2 aktiviti dalam program ni tapi at least diorang aware n tahu bahawa kat uia sekarang ni tgh berlangsungnya satu program yang dinamakan C.He.R.I.Sh..

ape tu C.He.R.I.Sh?dari tadi C.He.R.I.Sh, C.He.R.I.Sh, C.He.R.I.Sh..

kalau nak tahu, C.He.R.I.Sh ni adalah singkatan bagi perkataan Clean & Health Reflect Inner Shine..salah satu program terbaru welfare secretariat of SRC 09/10..nak tahu lebih lanjut,sila la lawat blog SRC n jugak melawat softboard2 di kulliyyah masing2..ak just bagi general information je sebabnya, tujuan ak post kali ni adalah utk publish poster2 tu kat sini sbb design die cache dan menarik..ni ada lagi..












p/s : stay clean, stay health..joining hand for the betterment..hehe..

4 comments:

AHMAD SYUKRY MOHAMED said...

marol..
mmg kelas poster2 SRC ni.

MOHAMAD KAMARUL HELMI BIN MOHAMAD NAWAWI said...

credit to designer la..
ak pun dok tahu sape designer,tapi,mekasih byk la kat die,jarang jupe poster hok ringkas tapi sampai maksud..

Anonymous said...

btul.sgt setuju.simple but really nice!tercari-cari apa lagi design poster cherish.sbb design y byk tu buat diri rasa nak tengok semua.mnarik pny psal

MOHAMAD KAMARUL HELMI BIN MOHAMAD NAWAWI said...

aih,ade lagi ke selain daripada yang sy post kat sini?tkpe2,cari la dlu..kalo jumpe,share2 eh..huhu..

.: Popular Posts :.

There was an error in this gadget