CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

.: Mutiara Kata :.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang..sahabat sejati ialah org yg menegur kesilapan sahabatnya...mengutuk perbuatan kejinya....dan mengambil berat akan sahabatnya...itulah sahabat sebenar..

Friday, October 29, 2010

.: ExaM oh eXaM :.

hehe..tajuk yang sangat ak suka..
sape la yang tak kenal dgn exam..
nak2,final exam..
tapi,sape je yang kenal final exam ni time awal2 sem..
komfem da taw waktu tgh sem pun,wat2 tak kenal je..
sbb tu la tak ready awal2..
last minute ni baru la nk cemas..
aku la tu..ak cakap kat diri ak..
tapi,ak tak bape nk cemas sgt,dah biasa mcm ni..
mmg tak leh nk stadi awal..

haha,entah ape la yang ak merapu ni..

esok memang aku exam..
dah tercatat dalam exam slip aku..
non destructive testing and evaluation..
pukul 9 pagi..
engin exam hall 1..


tapi,huhu..ade tapi pulak dah..
aku tak stadi lagi..
nak tak nak,mmg kena gi la kalu tak abih stadi pun..

pagi td pegi ex company..
jalinan engineering..
jumpa k.fazilah,abg ram,abg ayie..
pegi beraya la kiranya sbb tak pegi beraya time bulan raya ritu..
pening ngn convest..
petang tadi siapkan asemen khat skali ngn pegi exam khat..
alhamdulillah,dah lepas satu exam iaitu exam khat..hehe..



ni la hasil ak bertapa..
bertungkus lumus jgk la nk menyiapkan asemen khat ni..
ustaz dah bagi markah dah..
tapi,ak tak puas ati lagi ngn asemen ak ni..
rasa mcm buat keje tak abis..
ak nk touch up skit lagi..
tambah stroke..bahasa photoshop..huhu..
tapi,lepas abih sume exam la..
tak pun,time tgh2 tension stadi,leh jugak..
mana2 la..


pagi esok,subjek NDT tu la..
subjek menghafal..
ak pulak,tak stadi lagi n tak menghafal lagi..
first paper ak ni,sangat susah ak nk mulakan stadi..
lagipun,ak memang 'suke' menghafal..
tu la payah sgt nak start..
tapi,nak tak nak,mlm ni kena pulun jgk..

Ya Allah,semoga Engkau permudahkan segala urusan final exam ku..
dan yang paling penting,ak mohon,segala ilmu yang diperolehi aku ini diberkati oleh Mu..
amin ya robbal 'alamin..

bleh jawab tak leh jawab,no 2..bereh..wat sedak tu..

all the best buat sume yang da start exam esok pagi..
especially amad..=)


8 comments:

NURUL ATIQAH BINTI RAYAH said...

dang lagi update blog..esok doh exam..gi bace nung! haha~

batrisya qistina said...

pergh..nama aku dibadi di blog mu..bangga aku..haha..nnt orang kenal aku mu nak susuk aku kat mana? ;))

nnt esk g jajah usman pulak kalu mu nak..haha..boikot faruq;p

MOHAMAD KAMARUL HELMI BIN MOHAMAD NAWAWI said...

iqah:
owh,kejut kite sec gen baru lawsoc mari menyapa..
ni kire ade masa ah ni..musim exam ni la ade byk masa free..tny amad kalu dok caye..hehe..

amad:
oh,memang doh..dok puah ati gop aku,men dua kali mention nama ak kat blog mu..hehe..eh,nk susuk gape agi..org kenal pun,sem ni doh mu grad..haha..

NW said...

'aku suke menghafal'

hehe budak2 engin bila dapat subjek mnghafal cam 'suke' sangat je..
study2.. all the best ;-)

batrisya qistina said...

hahaha..yola2..aku promote mu,mugo mu femes bangat =))

owh pening2 exam :D

NURUL ATIQAH BINTI RAYAH said...

maro gelenya..haha..doh2 r mention sec gen lawsoc tu..basi kang..:P

maro weh, blog maro ni jd mcm fb plok..org duk main komeng sining..try tnye amad tu, ade mnde kt fb angkara maro..haha

MOHAMAD KAMARUL HELMI BIN MOHAMAD NAWAWI said...

nusrah:
huhu..nk wat camane..tp,major manufacturing ni byk jgk la kena menghafalnye..xrase mcm amik engin,rase mcm amik law doh byk ngat ngafal2 ni..huhu..

amad:
kalu femes doh,dok perlu la promote2 ni..ak ni low profile je,dok suke la rama2 ngat kenal..kenal time main futsal dakpe..huhu..
amad2,bleh tahan kasor gura men wat group ak..biar ah rama pun like,ak dok akan terpengaruh..=p


iqah:
ok,kalu gitu,ni ah kali pertama n terakhir marol sebut sec gen lawsoc..dok sebut doh pahni..huhu..
org tak dok fb gini la..komeng2 kat blog pun jadi doh..lebih dari cukup doh..hehe..


p/s:
btw,lepas doh 3 subjek..
1-present final year project 1
2-exam khat
3-exam NDT
bunyi mcm banyok je..hehe..padahal,ade 4 subjek lagi..

NURUL ATIQAH BINTI RAYAH said...

oloh..ngajuk doh..gurau sket dop leh..maro, suke selok iqah bila tau ade group maro kt fb..haha..all the best in exam..~

p/s: kalo rs xmboh wt fb, xpyh wt pun xpe..iqah sokong! haha

.: Popular Posts :.

There was an error in this gadget