CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

.: Mutiara Kata :.

Kawan yang paling baik ialah seseorang yang anda boleh duduk di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dengan perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yang pernah dialami.Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yang telah kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak tahu apa yang kita rindukan sehinggalah 'ia' datang..sahabat sejati ialah org yg menegur kesilapan sahabatnya...mengutuk perbuatan kejinya....dan mengambil berat akan sahabatnya...itulah sahabat sebenar..

Saturday, July 30, 2011

.: Seminar Motivasi SuperStudy di UIAM, Gombak :.


Assalamualaikum W.B.T..

Seperti yang dijanjikan,kali ini kita akan 'flashback' kembali beberapa peristiwa yang berlaku dalam bulan Jun dan bulan Julai..kita bermula dengan seminar motivasi SuperStudy dahulu..sepanjang dua bulan ini,sebanyak 5 kali seminar SuperStudy telah dikelolakan oleh Abg Fadzli Yusof di mana tiga daripadanya adalah memenuhi jemputan daripada penganjur manakala dua daripadanya pula adalah dianjurkan secara bersama di antara RK Training dan One Heart Creative Solution di mana penyertaannya adalah terbuka kepada semua..

Syukur ak berkesempatan untuk mengikuti empat daripadanya..terlepas jugak satu seminar di Johor Bahru..rugi betul la..huhu..ok,kita bermula dengan Seminar di UIAM, Gombak dahulu..


"Seminar Motivasi SuperStudy"

Tarikh: 11hb Jun 2011
Tempat: UIAM, Kampus Gombak 
Peserta: Terbuka
Anjuran: RK Training dan One Heart Creative Solution
Dikelolakan oleh: Saudara Fadzli Yusof (RK Training)
Jom kita bercerita mengikut gambar-gambar yang sempat dirakam..


Gambar sebahagian daripada peserta yang hadir..ada yang bakal menghadapi UPSR, ada yang bakal menghadapi PMR dan ada juga yang bakal menghadapi SPM pada tahun ini..Alya dan jugak zulaikha..duo ini mendapat nickname 'IKEA' daripada Abg Fadzli..hehe..Syafiq..
 
Aina..
Azmee..


Gambar sepanjang seminar selama dua hari..pelbagai aktiviti dan modul telah dilakukan secara bersama..

"Cikgu Fadzli memang best"


kata-kata motivasi: "otak saya hebat", "activate"


 "Anda perlu mempunyai impian yang hebat",
"impian hebat,imaginasi hebat, tindakan hebat"


 Sesi perbincangan di dalam kumpulan..


Aina membentangkan impiannya pada umur 40 tahun nanti..


Cikgu Fadzli memberikan idea untuk mengembangkan lagi impian setelah setiap pelajar membentangkan impian mereka di hadapan..


Sesi ikrar pelajar super..


Rehat sebentar sebelum bersambung slot yang seterusnya..


Sedang berlatih menggunakan teknik belajar super..


 Penyerahan sijil penyertaan kepada setiap pelajar yang menyertai seminar ini..
Gambar kenangan dengan setiap orang membuat gaya otak saya hebat =)


AJK SuperStudy bergambar kenangan..hehe..
Alhamdulillah, berjaya jugak seminar yang membuka penyertaan kepada umum ini dianjurkan..kesinambungan daripada seminar umum ini telah dianjurkan pada bulan Julai dan penyertaannya semakin bertambah..semoga lebih ramai yang akan menyertainya pada masa2 yang akan datang..

0 comments:

.: Popular Posts :.

There was an error in this gadget